Gala Bingo Recensie

Beoordeelde Site
Gala Bingo
Gala Bingo Logo
Korte Beschrijving Gala Bingo heeft veel verschillende bingo spellen. Probeer het gratis met de hoogste bonussen en jackpots via BingoMeesters.nl
Bonus   (4 / 5)
Spelaanbod   (3.5 / 5)
Ontwerp   (4 / 5)
Klantenservice   (3 / 5)
Uitbetaling   (3 / 5)
Eindbeoordeling Bingo Meesters 4 / 5
Review geschreven door
Bezoek Gala Bingo

Recensie

Met Gala Bingo speel je in een zeer diverse speelomgeving. Na het inloggen heb je de mogelijkheid om een van de vele bingo’s te kiezen. Je kan kiezen uit verschillende categorieën met daarin een verschillend aantal ballen dat ze gebruiken per trekking. Het minimale aantal ballen is 40 en het maximum aantal is 90. Per categorie is er te kiezen uit een tiental verschillende thema’s. Zo kan je het spel helemaal naar eigen smaak en voorkeur uitkiezen.

Meerdere bingo’s en spellen

Gala Bingo heeft de mogelijkheid om tegelijkertijd 3 bingo’s en 3 mini-games te spelen. Dit betekent dat je naast je potje bingo ook in een andere spel bingokaarten kan kopen. Daarnaast staan er ook totaal andere spellen tot je beschikking. Zo kan je kraskaarten kopen, op een slotmachine spelen of beginnen aan een klassiek casinospel. Gala Bingo is dus naast een bingo website ook een website voor gokkasten. Als je dit niet leuk vindt, dan is een andere bingo website misschien beter voor jou.

Inleg en prijzen

Om bij Gala Bingo mee te kunnen doen aan een bingo hoef je niet rijk te zijn. De inleg varieert van 1 cent tot 1 euro. Afhankelijke van de gekozen inleg veranderd ook het prijzenpakket. Bij een grotere inleg zal je namelijk een grotere beloning krijgen voor een volle kaart, maar ook is de jackpot vaak hoger. Bij Gala Bingo is het echter zo dat je soms ook met een lage inzet kan meespelen voor jackpots die oplopen tot tienduizenden euro’s. Het is hierbij dus van belang dat je goed zoekt voordat je aan een spel begint!

Bonussen en bingo kansen

Het kan bij Gala Bingo erg belangrijk zijn om goed te leggen op de extra winkansen. Zo zijn er veel aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Ook is er regelmatig een gratis bingo. Hierbij maak je voor niks kans op echte geldprijzen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het loyaliteitsprogramma. Indien je vaak genoeg speelt dat zal Gala Bingo je belonen met verschillende extraatjes. Dit kan een gratis deelname aan toernooi zijn, maar ook kan je ervoor kiezen om voor merchandise te gaan.

Chatroom

De chat van Gala Bingo is een goede plek om nieuwe vrienden te maken of om bestaande vrienden af te spreken voor een leuk spel. Het is bij deze chat wel handig om Engels te kunnen spreken, omdat het een internationale bingo is. Over het algemeen is de gesproken taal dan ook Engels. Spreekt dit je aan dan kun je mensen van over de hele wereld spreken. Dit kan gaan over de bingo, maar ook over algemene zaken om je te kunnen relaxen. Ook is er altijd een chathost aanwezig waar je met al je andere vragen bij terecht kan.

Huidige Promoties

Bezoek Gala Bingo

Algemene Informatie

Officiële Site https://www.galabingo.com/
Platformen Android App, Desktop/Laptop, IOS App, iPad, iPhone, Mobiel, Tablet
Licenties Niet Beschik­baar
Bedrijfs­gegevens Gala Interactive (Gibraltar) Ltd
Oprichtingsjaar 1991

Bingo Opties

Gratis Bingo Ja
Chat Games Ja

Bonussen

VIP-­Programma Ja

Welkomst­bonus

STORT €10 EN ONTVANG €30
Claim Nu

Stortings­vrije Bonus

STORT €10 EN ONTVANG €30
Claim Nu

Spelersondersteuning

Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €10
Minimum Uitbetaling €10
Stortingsopties eco, Maestro, MasterCard, Neteller, PayPal, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Visa, Visa Debit
Bezoek Gala Bingo