Giggle Bingo Recensie

Beoordeelde Site
Giggle Bingo
Giggle Bingo Logo
Korte Beschrijving €10.- gratis bonus voor de leukste online bingo van Giggle Bingo. Speel gratis of betaald. Veel hoge bonussen en jackpots via BingoMeesters.nl
Bonus   (2.5 / 5)
Spelaanbod   (2.5 / 5)
Ontwerp   (2.5 / 5)
Klantenservice   (2.5 / 5)
Uitbetaling   (2.5 / 5)
Eindbeoordeling Bingo Meesters 3.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek Giggle Bingo

Recensie

Spelimpressie

Als je wel eens bingo hebt beoefend weet je in ieder geval dat dit spel een stuk gezelliger is als je het met veel bingoliefhebbers kan spelen. Spelen in een volle bingoaccommodatie zorgt voor een prachtige spelervaring. Giggle Bingo heeft er alles aan gedaan deze spelsensatie voor jou zo vermakelijk mogelijk te maken. Deze unieke site heeft alles waar jij naar op zoek bent. Bij Giggle Bingo draait het dus niet alleen maar om het geld, maar ook om de gezelligheid met je medespelers. De verzorgde en dynamisch ogende website van Giggle Bingo straalt veiligheid uit. Je krijgt meteen het gevoel dat je hier een leuke tijd zult hebben.

Gratis bingo en bonussen

Giggle Bingo kent een bonussysteem voor zowel nieuwe als permanente spelers. Ben je nieuw en maak je een account aan om voor echt geld te gaan participeren, dan krijg je €10,- gratis krediet waarmee je ook echt geld kunt sparen. De opbrengst mag je houden! Bij een eerste storting krijg je als nieuwe speler een 100% match bonus tot €400,- en gelden er geen inzet- of speelcondities m.b.t. de bonussen.

Winkansen en beloningen

Het is bij Giggle Bingo erg handig zijn om goed te letten op de bijzondere winkansen. Zo zijn er veel kostenvrije opties waar je gebruik van kunt maken. Ook is er meestal een gratis bingo. Hierbij maak je free kans op bijzondere te winnen prijzen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het programma voor actieve leden. Indien je vaak genoeg speelt dat zal Giggle Bingo je blij maken met meerdere extraatjes.

Spelaanbod

De free of charge bingorooms bij Giggle Bingo zijn erg geliefd, maar de winkans en te winnen prijzen. zijn erg laag. Wil je voor echt geld meedoen dan zijn de bingorooms voor betalende spelers een betere keuze want de winkansen hier zijn een stuk spannender en het is minder druk. De algemene regel stelt: hoe duurder de bingokaarten, hoe minder spelers er in de speelruimte meedoen en hoe meer kans je dus maakt op een geldprijs. Daarnaast zijn de te winnen prijzen bij de meer kostbare bingokaarten ook een stuk groter. bingokaarten ook een stuk groter.

Wat betreft het bingo-aanbod zit je bij Giggle Bingo goed. Op de site staat duidelijk uitgelegd wat de verschillen tussen de soorten bingo zijn en hoe ze gespeeld worden. Je kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • 75 ball bingo
  • 90 ball bingo

Overige spelllen

Naast de uiteenlopende bingo’s is het bij Giggle Bingo ook mogelijk om je kansen te beproeven met een de volgende spelvarianten:

  • Blackjack
  • Poker
  • Slots
  • Roulette
  • Krasloten

Geld storten en opnemen

Omdat bingo een spel voor iedereen is, mag een chat op de website van Giggle Bingo niet missen. Hier vind je andere game vrienden van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld waar je plezierig mee kunt babbelen, de laatste spellen kunt doornemen of ervaringen kunt uitwisselen. Het is tevens een leuke manier om nieuwe contacten op te doen met gelijkgestemden. Om de chat gezelliger te maken is er de gelegenheid om je geregistreerde account op te vrolijken. Daarnaast is er in de chatroom vrijwel altijd een online gastheer ter plaatse. Deze ziet er op toe dat het een gezellige speelomgeving is en blijft. dat het een gezellige speelomgeving is en blijft.

Software

Giggle Bingo maakt gebruik van de degelijke software van The Palace Group en er is support voor verschillende talen en valuta. Je kunt onmiddellijk bij Giggle Bingo spelen zonder dat je daarvoor software op je toestel hoeft te downloaden. De software van Giggle Bingo is eenvoudig, maar duidelijk van opzet waardoor de aandacht echt op de spellen wordt gericht. gericht.
Na het volgen van de begrijpelijke instructies en het aanmaken van een game-account kun je per direct spelen. De software van The Palace Group is moeiteloos en duidelijk te bedienen en komt het spelcomfort ten goede. Er wordt gebruik gemaakt van SOFTWARE. Dit zorgt voor een waterdicht systeem waarin je persoonlijke gegevens en spelaccount veilig zijn. Als speler ben je hier dus zeker van een veilige en degelijke bingo-ervaring.

Geschiedenis

Giggle Bingo is sinds 2009 onderdeel van The Palace Group en is sindsdien begonnen met het bouwen van een bingo community. Je kunt chatten in de bingo rooms en foto’s sturen, maar het moet wel netjes blijven. Er zijn duidelijke gedragsrichtlijnen, wie zich daar niet aan houdt kan een waarschuwing krijgen of worden verwijderd. De community kan elkaar verder ontmoeten op de Giggle Bingo Facebook groep, waar meer dan duizend mensen bij aangesloten zijn!

Huidige Promoties

Bezoek Giggle Bingo

Algemene Informatie

Officiële Site https://www.gigglebingo.com
Platformen Desktop/Laptop, iPad, Mobiel
Licenties Niet Beschik­baar
Bedrijfs­gegevens Bayton Ltd (The Palace Group)
Oprichtingsjaar 2001

Bingo Opties

Gratis Bingo Ja
Chat Games Ja
Progressieve Jackpots Ja

Bonussen

VIP-­Programma Ja

Welkomst­bonus

100% BONUS TOT €400
Claim Nu

Stortings­vrije Bonus

€10 Gratis inschrijfbonus
Claim Nu

Opwaar­deer Bonus

100% Oplaad Bonus tot € 400,-
Claim Nu

Spelersondersteuning

Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €10
Minimum Uitbetaling €50
Uitbetalingsopties iDebit, Mastercard, Neteller, Visa
Stortingsopties ecoPayz, iDeal, Maestro, MasterCard, Neteller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Trustly, Visa
Bezoek Giggle Bingo