Postcode Loterij Bingo Recensie

Beoordeelde Site
Postcode Loterij Bingo
Postcode Loterij Bingo Logo
Korte Beschrijving ★ De Nationale Postcode Loterij ★ heeft een nieuw spel benaamd Postcode Loterij Bingo! Lees Hier Nu Meer Over!
Bonus   (2.5 / 5)
Spelaanbod   (2.5 / 5)
Ontwerp   (2.5 / 5)
Klantenservice   (2.5 / 5)
Uitbetaling   (2.5 / 5)
Eindbeoordeling BingoMeesters 4.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek Postcode Loterij Bingo

Recensie

Postcode Loterij Bingo!

De Nationale Postcode Loterij heeft een nieuw spel. Postcode Loterij Bingo! Het is een extra spelonderdeel van Postcode Loterij Miljoenenjacht. We leggen zo uit hoe Postcode Loterij Bingo werkt. Eerst kijken we kort naar Postcode Loterij Miljoenenjacht. Hoe wordt dat ook alweer gespeeld?

Postcode Loterij Miljoenjacht

Elke zondagavond presenteert Linda de Mol Postcode Loterij Miljoenenjacht. Dit is een spannend spelprogramma van de Nationale Postcode Loterij. Het wordt uitgezonden op RTL4. 500 kandidaten uit heel Nederland strijden om een finaleplaats. Er komt uiteindelijk één kandidaat in de finale. Deze finalist speelt het bekende Gouden Kofferspel. Met het Gouden Kofferspel kan 5 miljoen worden gewonnen!

Postcode Loterij Bingo

Miljoenenjacht is nóg spannender geworden. Want sinds kort is er nu ook Postcode Loterij Bingo! Met elke week een gegarandeerde winnaar! Deelnemers van de Postcode Loterij spelen gratis mee. Je krijgt dus automatisch een bingokaart.

Wat kun je winnen met Postcode Loterij Bingo?

Als bingospeler maak je maximaal kans op € 5 miljoen! Samen met je buren. En dat wel 5x. Tijdens de uitzending kun je gelijk zien of je gewonnen hebt.

Hoe zie je of je gewonnen hebt?

Je kunt op verschillende manieren meedoen met Postcode Loterij Bingo. Speel mee met je persoonlijke bingokaart. Of speel mee met je telefoon of tablet.
De bingogetallen worden tijdens de uitzending bekend gemaakt. Streep de bingogetallen weg op je bingokaart. Als alle getallen bekend zijn heeft iemand thuis bingo! Er is altijd een gegarandeerde winnaar! Jouw bingokaart kan je tot wel € 5 miljoen opleveren. Ook als je zelf niet wint kun je toch winnen. Als je buren winnen, win jij ook!

Hoe krijg je je bingokaart?

Je hoeft niets extra te kopen of je aan te melden. Je hoeft alleen een lotnummer in de Postcode loterij te hebben. Bij elk lotnummer waarmee je speelt krijg je een bingokaart. Je krijgt de bingokaart automatisch. Je maakt automatisch kans op de prijzen tijdens de Miljoenenjacht shows.
Als je met meer loten speelt krijg je meer bingokaarten. Met meer bingokaarten is de kans groter dat je als eerste een volle bingokaart hebt. Thuis voor de televisie kun je dan heel hard ‘BINGO!’ roepen.

Staan de bingogetallen op de gouden koffers?

De bingogetallen staan niet op de gouden koffers. De bingogetallen verschijnen in beeld op je televisie. Elke keer als iemand een gouden koffer kiest verschijnt een bingogetal. Er verschijnen in totaal 9 bingogetallen. Bij 9 bingogetallen is de winnende bingokaart bekend. Het bingospel stopt na bekendmaking van de winnende bekendmaking. Er is altijd een gegarandeerde bingowinnaar. De winnende bingogetallen kunnen op meerdere bingokaarten staan. Er kunnen meerdere bingowinnaars op één avond zijn.

Zijn de bingoprijzen echt?

De bingoprijzen zijn 100% echt. De bingowinnaars zijn op televisie te zien.
Kijk hier naar filmpjes van de thuiswinnaars Postcode Loterij Bingo:

Bingowinnaars Bingowinnaars BingowinnaarsSpeel direct bingo! Win geld met bingo!

Je kunt vandaag al bingo spelen. Er is gratis bingo. Je kunt ook voor geld bingo spelen. Nu bingo spelen en geldprijzen winnen? Wij hebben de beste bingo websites op een rij gezet. Meld je direct aan en pak je eerste bingo bonus!

TOP 5 GRATIS BINGO SITES

[fly_topsites posttype=’bingo’ num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Bezoek Postcode Loterij Bingo

Algemene Informatie

Officiële Site https://bingo.postcodeloterij.nl
Beschik­bare Talen Nederlands
Platformen Android App, Desktop/Laptop, Facebook, IOS App, iPad, iPhone, Mobiel, Tablet
Licenties KSA
Bedrijfs­gegevens Nationale Postcode Loterij N.V.
Oprichtingsjaar 1989

Bingo Opties

Gratis Bingo Ja

Bonussen

Bonus­code Not Available
VIP-­Programma Ja

Welkomst­bonus

Bingo GRATIS mee voor Miljoenen
Claim Nu

Stortings­vrije Bonus

Bingo GRATIS mee voor Miljoenen
Claim Nu

Spelersondersteuning

Support Via Call back, e-mail, Live chat, Telefoon
Beschik­bare Support Talen Nederlands
Support Adres Nationale Postcode Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam, Nederland
Support Telefoon­nummer +31 900 3001500
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €10
Minimum Uitbetaling €10
Stortingsopties Automatische Incasso
Bezoek Postcode Loterij Bingo