PRIVACY POLICY

Wanneer je een website bezoekt, wil je er zeker van zijn dat er op correcte wijze met je privacy wordt omgegaan. Hier bij BingoMeesters.nl begrijpen we dat als geen ander. Daarom hanteren we een eenvoudige, maar strikte Privacy Policy.

Om gebruik te maken van BingoMeesters.nl is geen registratie nodig, noch wordt om persoonlijke gegevens of andere data gevraagd wanneer je informatie tot je wilt nemen. Daarnaast is het bezoeken van onze website uiteraard geheel kosteloos.

Voor statistische doeleinden en om de gebruikerservaring van elke sitebezoeker zo optimaal mogelijk te laten zijn, worden van tijd tot tijd site-analyses uitgevoerd. Op deze manier weten we bijvoorbeeld vanuit welk deel van het land of de wereld je onze website bezoekt en welk besturingssysteem je daarbij gebruikt.

Tenslotte willen we benadrukken dat wanneer je contact met ons opneemt via ons e-mailadres, we nooit spam of commerciële mailings naar je zullen versturen. Jouw e-mailadres wordt in dat geval slechts gebruikt om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

[page_title] beschermd en respecteert uw privacy. Wij zijn ervan overtuigd dat dit van essentieel belang is voor onze activiteiten. Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Op deze pagina staat een overzicht van welke data we van u verzamelen, of die u aan ons verschaft en door ons verwerkt wordt. In onderstaande tekst kunt u terugvinden wat onze denkbeelden zijn betreft persoonlijke data en hoe wij ermee omgaan.
Informatie die we van u kunnen verzamelen

  1. Informatie die u ons verschaft door middel van het invullen van formulieren op onze website [page_title].
  2. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij deze correspondentie bewaren
  3. Wij kunnen u ook vragen om een enquête in te vullen voor onderzoeksdoeleinden. U bent uiteraard niet verplicht om antwoord te geven bij deze enquêtes.
  4. Details van uw bezoek aan onze website, zoals bezoekduur en doorverwijzingen.

Ip-adressen

Wij kunnen informatie verzamelen over uw browser, besturingssysteem en ip-adres. Dit koppelen wij aan uw ip-adres en gebruiken we voor de volgende doeleinden:

  1. Om in te schatten hoeveel dataverkeer er nodig hebben.
  2. Om informatie op te slaan over uw voorkeuren, en onze website aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.
  3. Om uw zoekopdrachten te versnellen.
  4. Om u te herkennen als u naar onze site terugkeert.

Wanneer we persoonlijke informatie opslaan

Alle informatie die wij verzamelen wordt opgeslagen in onze beveiligde database. Indien u deze gegevens wilt inzien kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Ondanks dat we ons uiterste best doen om uw persoonlijke data te beschermen kunnen wij u nooit volledige veiligheid garanderen. Elke overdracht van persoonlijke data is op eigen risico. Als deze overdracht bij ons is aangekomen hebben we strikte procedures en veiligheidseisen om onbevoegde toegang hiertoe te voorkomen.

Voor vragen, opmerking en aanvragen betreft uw privacy zijn welkom. Voor onze contactgegevens kunt u kijken op onze contactpagina.