Bingo Meesters | Samen Online Bingo Spelen

Samen Online Bingo spelen is toch veel leuker dan alleen?!

En als je een vriend meebrengt krijgen jullie allebei ook nog eens een vette bonus! Win win dus. Lees hier hoe je die vrienden bonus pakt!

Waarom is Bingo zo populair? Omdat het spannend is, maar ook omdat het gezellig is! Bingo spelen is veel leuker als je het met vrienden doet en als er een chatfunctie is waar je de andere spelers kan leren kennen en nieuwe vrienden kan maken. Van alle kansspelen die je online kunt spelen, zoals roulette, blackjack, gokkasten en toto, is bingo verreweg de meest sociale! Maar naast dat het natuurlijk fantastisch is dat je met je vrienden kunt spelen, krijg je er ook nog een bonus voor als je zorgt dat een vriend met je meespeelt. Fantastisch natuurlijk!

Een voorbeeld van een ‘bring a friend bonus’

Dus stel, jij speelt al een tijdje met plezier bij Gala Bingo en je vriendin wordt nu toch wel een beetje nieuwsgierig! Dan kun jij haar uitnodigen om te komen spelen. Zij krijgt haar welkomstbonus van 100% op haar eerste storting tot €200 en jij krijgt €25 gratis als dank voor de referentie! Jullie kunnen dus samen de eerste tijd gratis voor de prijzen gaan; leuker wordt het toch niet?

Het mooie is dat dit niet stopt bij één vriend, je kunt namelijk oneindig veel vrienden aandragen! Heb je een grote vriendinnen club, dan kun je het dus zomaar voor elkaar boksen om een jaar lang zonder te betalen bingo te spelen! Wel zorgen dat je vriendinnen elkaar niet gaan uitnodigen natuurlijk;)

Waar krijg jij de beste ‘breng een vriend’ bonus?

Bij Bingo Meesters houden we voor jou alle actuele bonusacties in de gaten. Je hoeft dus nooit zelf op zoek naar bonussen. Klik simpelweg op ‘Bingo Bonus’ in het hoofdmenu en je vindt direct de beste en meeste actuele bonussen van dit moment! En waarom maar bij één online bingo platform spelen? Je kunt dit trucje natuurlijk gewoon nog een keer toepassen!