Bingo Meesters | Online Bingo

Online Bingo: hoe win je?

Hoe win je nou eigenlijk met online bingo? Online bingo maakt het mogelijk om op een leuke manier extra geld te verdienen.

Word ook bingo kampioen!

Online bingo Hoe win je nou eigenlijk met online bingo? Online bingo maakt het mogelijk om op een leuke manier extra geld te verdienen. Een deelname aan een van de vele bingo’s kan echter veel meer dan kleine beloning zijn. Er zijn namelijk grote jackpots te winnen die zeer winstgevend zijn. Om dit voor jou mogelijk te maken hebben we enkele tips die we graag met je delen.

Kies je speeltijd zorgvuldig en win bingo

Win bingo
Kies een speeltijd om bingo te winnen.

Hoe meer mensen meedoen aan een bingospel, hoe groter de jackpot en bonussen zijn. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de kans om deze prijzen te winnen kleiner zal zijn. Als u vroeg in de ochtend of laat in de nacht speelt dan zal er een kleinere jackpot zijn. Dit betekent echter ook dat er een grotere kans is dat je de winnaar zal worden. Bij alle bingo’s is het mogelijk om te zien hoeveel spelers er aan een spel meedoen. Dit stelt je in staat om erachter te komen hoe groot de kans is dat je een spel wint.

Speel vaker bingo met een kleine inleg

Het is verstandig om vaker te spelen met een kleinere inleg dan in een paar spelletjes er een vermogen doorheen te jagen. Dit betekent dat de te winnen bedragen kleiner zijn, maar dat je er op de lange termijn je voordeel uit kunt halen. Zo zal je meerdere kleine prijzen winnen. En veel kleinere prijzen kunnen op den duur oplopen tot een aanzienlijk bedrag. Daarnaast heb je ook meer plezier met bingo als je het vaker kunt spelen.

Let op de bonusaanbiedingen

Bingo winnen
Bonusaanbiedingen vergroten de kans om te winnen.

Door goed op de bonusaanbiedingen te letten heb je een extra kans om meer geld te verdienen. Zo zijn er verschillende bonussen waar je gebruik van kunt maken. Bij het inschrijven bij een bingospel is er vaak een aanbieding waarmee je gratis speelgeld krijgt. Ook zijn er bonussen die stortingen in waarde verdubbelen of die je bij een spel extra speelkaarten geven.

 

Speel met meerdere bingokaarten

Met hoe meer kaarten je speelt, hoe groter de kans is dat je een prijs wint. De prijs van elke bingokaart is afhankelijk van het soort bingospel dat je speelt en de hoogte van de jackpot. Bedenk hiermee dat het niet noodzakelijk is om altijd een volle kaart te hebben. Ook wanneer je één of twee volle lijnen hebt, kan je al in de prijzen vallen.

 

Word lid van een bingogroep!

Het is een goed idee om lid te worden van een bingogroep en deel te nemen in de gezamenlijke chatroom. Dit maakt bingo niet alleen leuker, maar je kan er ook hints en tips van meer ervaren spelers krijgen. Daarnaast bieden enkele bingo’s ook aparte prijzen aan voor deelnemers aan een bingogroep. Door hieraan deel te nemen ben je vaak onderdeel van een loyaliteitsprogramma. Dit betekent dat je met hetzelfde spel extra prijzen kunt winnen.

 

TOP 5 BINGOBONUSAANBIEDINGEN

[bonustable posttype=’bingo’ orderby=’order’ version=’9′ ]

Tags: