Bingo Bonus en Promotie

Bingo Bonus en Promotie

We willen allemaal de beste bingo bonus. Alleen hoe weet je voor welke je moet kiezen?! En is het beter om steeds van bingo te wisselen voor een hoge welkomstbonus of juist te blijven bij een bingo voor de loyaliteit bonussen? Ben jij een speler die meer heeft aan free spins of toch een stortingsbonus? Op deze pagina vind je antwoord op al deze (en andere) vragen over bingo bonussen. Zoek je simpelweg de beste bonus? Geen probleem! Wij hebben alvast een selectie van de beste bingo bonussen voor je uitgezocht.

[meesters-post-cards num=12 orderby=’date’ sort=’desc’ category=’promoties’ ]

Nieuwe welkomstbonus vs loyaliteitsbonus

Online bingo’s bieden je altijd een bonus om bij dat online bingo te komen spelen. Dit doen ze vaak in de vorm van een vermenigvuldiging van je eerste storting op basis van een percentage. Omdat al die online bingo’s natuurlijk graag hebben dat je lang en veel blijft spelen en dat je niet overstapt naar de concurrent bieden ze je ook allemaal promoties om het online bingo trouw te blijven. Deze promoties zijn vaak nog interessanter dan de oorspronkelijke bonus die je hebt gekregen toen je voor de eerste keer bij het bingo bent gaan spelen want met deze promoties maak je kans op:

  • reizen naar luxe vakantieoorden;
  • gratis spins bij nieuwe spellen zodat je die risicoloos kunt proberen;
  • speciale geld terug acties;
  • tickets voor online bingo toernooien.

Het is daarom absoluut heel slim om verschillende bingo’s te proberen en zoveel mogelijk voordeel te halen uit de nieuwe bonussen en promoties van de verschillende bingo’s, maar het is wel belangrijk om goed te begrijpen wanneer je bij een bingo moet blijven. Kijk bij nieuwe bonussen altijd of er nog kleine lettertjes zijn waardoor de bonus misschien wel niet is wat het lijkt. De stelregel is, zoals bij zoveel dingen, als het te goed lijkt om waar te zijn dan is het vaak ook niet waar.

Jouw gids in bonusland

bingoMeesters heeft deze uitgebreide uitleg geschreven om te zorgen dat onze bingo spelers de juiste beslissing nemen en kiezen voor het online bingo dat het beste bij hem of haar past. Met de hulp van bingoMeesters.nl leer je zo dus waar je het beste kan spelen afhankelijk van je eigen voorkeur, zo zal de ene speler liever gratis spins krijgen terwijl de andere speler het liefst een zo hoog mogelijke stortingsbonus ontvangen. Gelukkig zijn er genoeg online bingo’s en hebben wij ze allemaal bekeken! Lees hier meer over hoe specifieke bonussen en promoties werken:

Online bingo Welkomstbonus

Speciaal voor Nederlanders legt bingoMeesters alles uit over de Welkomstbonus. Hoe werkt het, hoe speel je ze vrij, waar vind je de beste Welkomstbonussen? Lees meer!

Haal tot 20% meer winst uit je spel

Met een paar simpele tips kun je je winst maximaliseren en tot wel 20% meer verdienen dan je nu doet! Lees meer!

Breng-een-vriend-aan-bonus

Een andere interessante bonus is de zogenaamde ‘Refer-A-Friend-Bonus’.  Nodig je vrienden uit om te spelen bij je favoriete bingo en profiteer samen van de beste bonussen! Lees hier hoe het werkt. Lees meer!