Bingo Meesters | Valse Bingo

Bizarre ‘valse’ bingo’s!

Roep niet zomaar valse bingo, want de gevolgen kunnen veel erger zijn dan je ooit had kunnen voorstellen! Hier vind je een paar voorbeelden!

Zomaar Bingo roepen kan grote gevolgen hebben. In 2013 was de destijds achttienjarige Austin Whaley opgepakt nadat hij in Amerika een volle bingozaal binnenliep en ‘Bingo!’ riep. Voor de grap.

De aanwezigen, vooral dames op leeftijd, werden boos. Austin weigerde echter excuses aan te bieden, waarna hij door de politie werd afgevoerd. Hoewel hem een gevangenisstraf boven het hoofd hing werd hij gespaard door de rechter. In de buurt van de bingozaal mocht hij echter niet meer komen en het woord bingo mocht hij een half jaar niet in de mond nemen!

Valse Bingo bij 3FM

Bij 3FM hebben ze Valse Bingo, Liedje Zingen. Je kunt bingo sms’en, waarna je enkele geluidsfragmenten moet weten te plaatsen. Tja, heb je het dan fout, dan moet je met de billen bloot.. Op de radio! Het overkwam deze vrachtwagenchauffeur, die er spijt van zal hebben dat hij moest laden en lossen en daardoor niet alle fragmenten herkende!

Man bijt hond

De meest beroemde valse bingo is toch wel van de grappenmaakster die man bijt hond vertelde dat ze bingo riep terwijl ze geen bingo had. Het moet toch niet gekker worden!!