Bingo Meesters | Bingo Avond

Haal meer uit je Bingo avond!

Leer hoe je het maximale uit een bingo avond haalt! Of je nou de avond organiseert of speelt om te winnen. Je leest het op BingoMeesters!

Bingo lijkt vooral gebaseerd op geluk, maar is er dan echt niks dat je kan doen om dat geluk een beetje te helpen?! Toch wel! Het effect van deze tips moet niet overdreven worden, maar toch geeft het je een kleine voorsprong ten opzichte van je collega-bingo-ers:

Vergroot je bingo win kansen!

 1. Koop meerdere kaarten die elkaar zo min mogelijk overlappen! Spreid je winkansen en ga dus voor zoveel mogelijk verschillende getallen.
 2. Vermijd piekuren. In een bingo zaal is het bij 50 mensen wel echt vol, maar online kan het erg druk worden. Zo heb jij natuurlijk een kleinere kans om te winnen.
 3. Gebruik de automatische markeerfunctie als je het gevoel hebt dat het te snel gaat. Natuurlijk haalt dat wel wat plezier uit het spel, maar het is zonde als je een bingo mist toch?
 4. Er bestaan Bingo strategieën. Zoals bijvoorbeeld de Granville of Tippett strategie. Ze zijn vrij lastig te doorgronden en of ze werken is nog maar de vraag. Maar als je veel speelt. Wat heb je te verliezen?!
 5. Kies de beste bonussen. Hier heb je immers wel invloed op! Niks leukers dan een paar keer gratis spelen toch?

Bingo gaat natuurlijk niet enkel om de winst, maar ook om het plezier! Wij hebben daarom een paar tips om een bingo avond nog leuker te maken!

Vergroot het plezier!

 1. Gebruik snoepjes om op de bingokaart te leggen in plaats van een kruisje, bijvoorbeeld M&M’s. Zo heb je er na het spel ook nog wat aan en wordt het niet eten van het snoep een extra uitdaging bij het spel (leuk voor kinderbingo bijvoorbeeld)
 2. Gebruik eens iets anders dan getallen. Bijvoorbeeld plaatjes! Dit maakt het zoeken naar de juiste bingo net een stukje interessanter!
 3. Organiseer een thema bingo waarbij je de entourage versiert in thema. Bijvoorbeeld met Halloween of Valentijn. Pas de prijzen er ook op aan.
 4. Houd je een wekelijkse bingo? Overweeg dan om eens per maand een ‘dubbele bingo’ of speciale bingo te organiseren met een prijsverdubbeling.
 5. Waarom altijd ‘een rijtje’ om te winnen? Je zou ook een ‘L’ vorm als winnend kunnen laten gelden!
 6. Zet een leuk feitje op de achterkant van iedere bingo kaart. Dit geeft mensen iets om over te praten.