Bingo Meesters | Clinton v Trump Bingo

Clinton vs. Trump Bingo

De Amerikaanse verkiezingen staan voor de deur en wat een hoop commotie heeft het voortgebracht! Lees hier hoe je kunt inzetten met bingo.

De Amerikaanse verkiezingen staan voor de deur en wat een hoop commotie heeft het voortgebracht!

Je kan de deur niet meer uit of je komt discussiërende mensen tegen over de volgende president van de Verenigde Staten. Vaak komen deze discussies neer op enkele opvallende onderwerpen. Zo zijn Hillary Clinton haar e-mailaffaire en Trump zijn Mexicaanse muur regelmatig terugkomende issues.

Wij zouden Bingomeesters niet zijn als we deze verkiezingen niet wat spannender voor je konden maken. Zodoende hebben wij de meest opvallende woorden van Clinton en Trump voor je op een rijtje gezet in een paar bingokaarten. Print deze kaarten uit en ga samen met je vrienden de uitdaging aan om ze vol te krijgen bij het volgende debat.

Mocht je een andere bingo willen spelen kijk dan bij ons casino-aanbod!

Bingokaarten

potus-bingo-1 Beursmeesters bingo Clinton Trump Beursmeesters bingo Clinton Trump Beursmeesters bingo Clinton TrumpBeursmeesters bingo Clinton Trump Beursmeesters bingo Clinton Trump Beursmeesters bingo Clinton Trump Beursmeesters bingo Clinton Trump

Tags: