Unibet halloween bingo - beursmeesters.nl

UNIBET HALLOWEEN BINGO

Halloween komt er weer aan! Voor de oudere (18+) kinderen, die de straat niet op willen gaan, is er gelukkig een alternatief. Unibet komt met een speciale Halloween Bingo.

Binnenkort is het zover. Halloween komt er weer aan! De kinderen zullen griezelig verkleed van deur tot deur gaan in de hoop wat lekkers op te halen. Voor de oudere (18+) kinderen, die de straat niet op willen gaan en ook in de prijzen willen vallen, is er gelukkig een alternatief. Unibet komt met een speciale Halloween Bingo.

Van maandag 24 oktober tot en met zondag 6 november kan je deelnemen aan deze Halloween bingo van Unibet!

Bingotoernooi

Deze bingo is anders dan andere bingo’s. De Halloween bingo van Unibet bestaat uit een reeks van Halloween-thema-mini-games. Elke dag van de actieperiode zal er een ander toernooi gehouden worden. Hierbij delen de top 10 spelers mee in een prijzenpot van maar liefst €550,-!

Elke dag verschilt het soort spel en de manier om te winnen. Soms ben je de winnaar wanneer je de meeste rondes wint. En een andere keer sta je op nummer 1 wanneer je aan het eind van het toernooi de meeste punten hebt verdient.

Spreekt een koude nachtelijke wandeltocht je niet aan en wil je toch in de prijzen vallen; probeer dan snel deze Halloween bingo van Unibet! Ook hebben we een tal van andere spellen voor je om te proberen. Bekijk hier ons casino aanbod!

Tags: