Win altijd in de Hot Room van Gala Bingo!

In de nieuwe Hot Room van Gala Bingo is iedereen een winnaar tot 4 november! Iedere bingo kaart die je koopt krijgt dus sowieso een bingo!

Burn baby burn; it’s a Bingo Winferno!‘ met deze slecht bedachte slogan kondigt Gala Bingo wel een hele goede bonus aan! Tot 4 november  2018 wint iedere kaart in de nieuwe Hot House Bingo room van Gala Bingo. Koop minimaal drie tickets voor de Hot House en speel tussen 8 uur in de ochtend en 00.00 ‘s nachts (let op, dit is Engelse tijd en verschilt een uur met onze tijd!) voor deze actie. Je winst wordt automatisch op je account bijgeschreven. Tickets kosten minimaal 30 cent en maximaal €1,20 en je hebt dus altijd prijs! Wat heb je te verliezen?! Speel nu!

Over Gala Bingo

Gala Bingo is beroemd in Engeland. En niet zonder reden. Ze specialiseren zich echt in bingo en hebben maandelijks 350.000 winnaars. Ze doen erg veel voor hun spelers, zoals deze Bingo Winferno. Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken bij Gala Bingo is dat de taal in de chatrooms Engels is. Maar je leert wel direct een nieuwe taal, dus ieder nadeel is ook een voordeel!